Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Succesvol werken met een handterminal

"De kwaliteit van de bediening en te lang wachten" staan in de top 3 van de ergernissen van gasten in de horeca. Dit blijkt uit onderzoek van het kennis-centrum horeca en catering. Door te werken met een handterminal behoren deze irritaties in ieder geval bij jouw bedrijf tot het verleden.

Deel dit verhaal

De juiste taakverdeling is de sleutel van het succes

Verdeel je bedienend personeel in medewerkers met een handterminal en de zogeheten runners. Het personeel met de handterminal beweegt zich permanent tussen de gasten en neemt bestellingen open rekent ze ook af. Zij zijn de gastheer of gastvrouw die enkel en alleen aandacht voor jouw gasten hebben. Omdat zij jouw specialiteiten van het huis kennen, weten zij als geen ander hoe ze jouw klanten echt moeten verwennen. Een hoger klantgemiddelde is hun uitdaging.

Deze functie scheiding vraag om een juiste planning van jouw bedienend personeel. Hoe je dit overzichtelijk en eenvoudig kunt doen lees je bij oplossingen planning & personeel. 

De andere groep, de zogeheten runners, serveren vriendelijk de bestellingen in één keer aan de juiste tafels uit. Onderschat de voordelen van dit teamwork niet. Niet alleen zijn je gasten tevreden, ze bestellen sneller een extra drankje (minimaal 10% meer omzet). Omdat jouw gastheer/gastvrouw continue in contact staat met jouw klanten, is deze direct ter plaatse zodat jouw klant direct geholpen wordt.

Nieuwe trend

Naast de speciale handterminals kun je ook voor moderne app's kiezen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95 per maand. Je kunt ze probleemloos installeren op bijna elke mobile telefoon. Hiermee is de telefoon perfect in te zetten als handterminal in jouw bedrijf. Waar je ook voor kiest, jouw gasten zullen het altijd waarderen.

Externe invloed

Je handterminal is volledig afhankelijk van een goed werkend wifi signaal. Netwerk werkzaamheden, veranderen van provider en het vervangen of resetten van de router, kunnen van grote invloed zijn op het functioneren van jouw kassa, handterminal en pinapparaat. Plan aanpassingen bewust en overleg vooraf met jouw internet/netwerkbeheerder, zodat je onnodige storingen kunt voorkomen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.