Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Personeel & planning

Eindeloos schuiven in Excel tot je personeelsrooster goed in elkaar zit. Ben je nét klaar, meldt iemand zich ziek. Dus je duikt opnieuw alle personeelsdossiers in. En dan moet je ook nog de gewerkte uren en vakantieverzoeken controleren...

Voelt jouw personeelsplanning als een eindeloos project? Steek je die uren liever in je zaak, je gasten én medewerkers? Kies voor booq Personeelsplanner!

(online) demo aanvragen

Plannen op basis van kosten, omzet en budgetten

De booq Personeelsplanner geeft de mogelijkheid om een online planning te maken op basis van dag-, week-, maand- en jaarbudgetten. Door te plannen aan de hand van deze ingestelde budgetten, zie je direct hoe je huidige personeelsplanning hier het beste op aansluit! Komt er een minder drukke periode aan? Pas dan eenvoudig het beschikbare budget aan en houd zo een grip op je personeelskosten. Ook de actuele weersvoorspelling is 24/7 zichtbaar in de tool. Hierdoor kun je snel anticiperen als de weersvoorspelling verandert. Met de booq Personeelsplanner zie je meteen wie er beschikbaar is en zo kun je  altijd de optimale bezetting regelen.

Rooster voor medewerkers zichtbaar via app of online

Door de gebruiksvriendelijke omgeving van de Personeelsplanner kun je direct zien welke medewerkers er beschikbaar zijn en ben je nauwelijks tijd kwijt aan het verzamelen van de benodigde informatie. Door een handig online dossier, kun je medewerkers selecteren voor diensten op basis van loonkosten en contracturen. Voorkom hierdoor hoge personeelskosten en maak je personeelsplanning nóg efficiënter. Met de software van booq maak je gemakkelijk en snel een planning voor het hele bedrijf!

Werktijd registratie

Met booq zie je in één oogopslag verschillen tussen geplande en gewerkte uren. Zo houd je het aantal overuren inzichtelijk. Ook ziekte- en verlofuren zijn in te zien. booq Personeelsplanner heeft diverse interfaces met bekende salarispakketten zoals AFAS, Nmbrs en Loket. Goedgekeurde uren stuur je met één druk op de knop door voor de verloning. Wil je de werktijden nog beter reguleren? Kies dan voor tijdregistratieklok NOA. Medewerkers klokken gemakkelijk in en uit met een tag of pasje, maar ook een persoonlijke bankpas en OV-chipkaart. Je medewerkers klokken tijdens hun dienst snel in- en uit. Vervolgens kunnen de uren met enkele drukken op de knop worden goedgekeurd

Management informatie

Of je nu graag werkt met een tablet, laptop of telefoon, het handige managementdashboard met prestatiemeters is overal overzichtelijk! Bekijk in één oogopslag de personeelskosten ten opzichte van de verwachte en gerealiseerde omzet. Door het overzichtelijke dashboard met duidelijke prestatiemeters, heb je snel en gemakkelijk inzicht in de belangrijkste cijfers. En dat op elke device! Wil je thuis toch nog even snel de omzet of productiviteit bekijken op je telefoon, laptop of tablet? Dat is geen probleem met de personeelsplanner van booq. Alle data wordt op één plek beheerd.

Uurregistratie koppelen aan jouw loonpakket

De booq Personeelsplanner koppelt graag met andere diensten die voor de urenregistratie voor jou van belang zijn. Zo zijn er diverse interfaces mogelijk met bekende salarispakketten zoals AFAS, ADP, Nmbrs en Loket. Gegevens kunnen eenvoudig uitgewisseld worden tussen de booq personeelsplanner en de desbetreffende software, waardoor dubbel werk verleden tijd is.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.