Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Vectron, toptechnologie voor professionals!

Een klinkende naam met internationale allure. Duitse degelijkheid en kwaliteit zijn de motor van dit kassa systeem, waarin Vectron onbetwist Europese marktleider is. De veelzijdigheid en oneindige toepasbaarheid maakt het systeem geschikt als individuele kassa oplossing en tot een netwerk van wel 1000 registers. Ons certificering zorgt ervoor dat we zowel in Nederland, België en Duitsland mogen leveren met maar liefst 5 jaar garantie op de hardware.

Vectron Pos 7

Kassa techniek in al zijn perfectie: krachtig, betrouwbaar en enorm robuust. Het vernieuwde touchscreen is kras en slijtvast, je kunt er zelf mee swipen en het is super snel. Door de uitgebreide mogelijkheden van de software is bijna alles mogelijk o.a. printer instellingen, menu structuur en koppelingen. 

 

POS 7 PC variant

Met deze software maak je van bijna elk Windows apparaat (Windows 10 IOT) een volwaardige Vectron kassa. Hierdoor kun je een bestaande pc werkplek voor zowel kassa als andere doeleinden gebruiken o.a. boekhouding software, planning, tafelreservering, muziek bediening en Vectron commander. Vectron POS PC kan worden geïnstalleerd op een server en functioneert perfect in een netwerk met andere Vectron oplossingen.

Vectron mobile app

Met deze app wordt het opnemen van bestellingen met je mobiele telefoon erg gemakkelijk. Op iedere IOS en Android device installeer je eenvoudig deze kassa app. Tegelijkertijd biedt de app al het comfort wat nodig is bij mobiel afrekenen. Download gratis jouw demo versie van Vectron mobile app in jouw App Store of Google Play.

NIEUW: Vectron POS M4

De mobiele kassa VECTRON POS M4 is uitgerust voor alle eisen van de horeca. Bij de bestelling kunnen snel  en gemakkelijk worden opgenomen. Uniek aan deze mobiele kassa is dat hij zelfstandig kan werken zonder een extra stationaire kassa. Het is een complete kassa, die jou niet in de steek laat. 

myVectron app, realtime inzicht altijd en overal

Met de Reporting-app van myVectron zie je altijd in één oogopslag hoe het er met jouw bedrijf voorstaat. Met de realtime-gegevens in de mobiele app heb je een betrouwbare basis om waar nodig snel te reageren en blijf je altijd op de hoogte van de huidige stand van zaken. Het duidelijk opgebouwde dashboard laat topproducten, topmedewerkers en toptijden zien, maakt het mogelijk om omzetprognoses te doen en intervallen te vergelijken, en geeft je inzicht in een groot aantal andere parameters, ook voor meerdere filialen. Zo helpt onze mobiele Reporting-app jou aan meer overzicht en controle. Op elk moment en op elke plek.

Vectron Commander

Deze software verbindt jouw Vectron kassa met jouw pc. Prijzen wijzigen, nieuwe produkten toevoegen etc. kun je gemakkelijk doen vanaf jouw pc. En omdat al jouw omzetgegevens digitaal beschikbaar zijn op jouw pc heb je ook een duidelijk inzicht in je cijfers. Onmisbaar voor elke professionele ondernemer.

myVectron digitale bon, het alternatief voor de papieren kassabon

De myVectron digitale bon helpt jou om kosten en papier te besparen. De klanten kunnen met hun mobiel een QR-code op het klantendisplay scannen. Deze QR-code geeft toegang tot een digitale rekening die ze kunnen opslaan op hun toestel. Uiteraard kan er op verzoek ook nog steeds een papieren bon worden geprint.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.