Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Besparen op PIN-kosten: Slimme tips van Joey

Pinnen is tegenwoordig een vanzelfsprekende manier van betalen, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Maar veel ondernemers realiseren zich niet altijd dat zij de kosten voor het pinnen moeten dragen. Er zijn verschillende opties om deze kosten te beheersen en mogelijk zelfs te besparen. In deze blog delen we enkele handige tips om jou te helpen PIN-kosten te verminderen.

1. Onderzoek de tariefstructuur van je huidige PIN-aanbieder

Veel ondernemers hebben een maandelijks abonnement met een bedrag per PIN-betaling. Neem de tijd om de tarieven en voorwaarden van je huidige aanbieder te onderzoeken. Soms blijkt dat er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn die beter bij jouw bedrijf passen.

2. Vergelijk aanbieders

Het loont de moeite om verschillende PIN-aanbieders met elkaar te vergelijken. Kijk niet alleen naar de tarieven, maar ook naar de extra services en mogelijkheden die ze bieden. Zo kun je een weloverwogen keuze maken die het beste past bij jouw behoeften en budget.

3. Let op verborgen kosten

Sommige PIN-aanbieders brengen niet alleen transactiekosten in rekening, maar ook andere verborgen kosten, zoals administratiekosten of kosten voor extra functionaliteiten. Zorg ervoor dat je alle kosten begrijpt voordat je een contract afsluit.

4. Pas je tariefstructuur aan:

Als je merkt dat je maandelijkse PIN-omzet stijgt of dat je een groter aantal transacties per maand hebt, overweeg dan om je tariefstructuur aan te passen. Misschien kom je in aanmerking voor lagere tarieven of voordeligere pakketten. Neem contact op met je PIN-aanbieder om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij weten of je kosten kunt besparen?

Maak dan gebruik van onze gratis PIN-check! Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail, en ontdek hoeveel geld je kunt besparen op pinbetalingen.

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.