Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

De beste oplossing voor de hygiëne van al je schermen!

In de razendsnelle wereld waarin we tegenwoordig leven, draait alles om efficiëntie en tijd besparen. Als ondernemer is het essentieel om de focus te houden op het leveren van topprestaties, maar soms kunnen de basisprincipes over het hoofd worden gezien. Een van die cruciale maar vaak over het hoofd geziene aspecten, is hygiëne. Dit geldt met name voor de netheid van de schermen, zoals de kassa- en keukenschermen en klantendisplays. Hier komt onze Multi Foam in beeld, die niet alleen de netheid van de schermen waarborgt, maar ook bijdraagt aan het naleven van de HACCP-normen voor de voedselveiligheid voor zowel de klanten als het personeel. In deze blog delen we de 6 belangrijkste voordelen van onze Multi Foam.

Dé 6 voordelen van onze spray

1.   Veelzijdige reiniging: de naam Multi Foam verklapt het al een beetje. Het schuim is ontworpen om verschillende oppervlakken schoon te maken, waaronder jouw kassa- en keukenschermen. Het is dé ultieme alles-in-één oplossing.

2.   Diepgaande schoonmaak: het schuim dringt diep door in vuil en vlekken, waardoor ook de hardnekkige vlekken gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bovendien heeft de Multi Foam een aangename geur, waardoor niet alleen de schermen maar ook de omgeving frisser aanvoelt.

3.   Eenvoudig en zuinig in gebruik: schudden, aanbrengen, laten inwerken en afvegen – zo simpel is het! Er zijn geen ingewikkelde stappen of technieken nodig. Een kleine hoeveelheid schuim is al voldoende, wat niet alleen kostenefficiënt is maar ook verspilling minimaliseert.

4.   Milde formule: belangrijk voor de hygiëne en HACCP-richtlijnen voor jouw bedrijf is dat onze spray effectief reinigt zonder schade aan te richten. In deze spray zit namelijk geen ammoniak, waardoor het scherm veilig en intact zal blijven.

5.   Snelle resultaten: tijd is kostbaar, vooral in de horeca tijdens piekmomenten. De Multi Foam maakt snel en efficiënt schoon, waardoor waardevolle tijd wordt bespaart zonder in te leveren op de kwaliteit van jouw hygiëne.

6.   Behoud van apparatuur: regelmatig gebruik van het schuim helpt niet alleen bij het handhaven van de netheid, maar verlengt ook de levensduur en kwaliteit van je schermen. Het is namelijk geschikt voor elk type scherm en zal niet verkleuren of beschadigen.

Met deze 6 voordelen ben je klaar om je kassa- en keukenschermen in fantastische staat te onderhouden. Bereik een langere levensduur van je schermen en hogere hygiëne op de werkvloer. Ben je geïnteresseerd in onze Multi Foam? Neem dan contact met ons op!

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.