Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Roy, wil de schermen niet meer missen

Eetcafe Aon 't Bat, Eijsden

Dit bijzondere eetcafe is met name bekend vanwege het overheerlijke driegangenmenu voor een aantrekkelijke prijs. In de zomer staan gasten zelfs in de rij voor een plekje op één van de mooiste terrassen aan de Maas. Dit betekent dat de druk hoog is voor de keuken en bediening. En dat deze dus efficiënt en vloeiend moeten kunnen samenwerken.  

Deel dit verhaal

Welk systeem gebruiken zij?

Er wordt gewerkt met 3 Vectron kassa's, 5 handterminals en 6 keukenschermen en één barscherm. Via Vectron Commander kan ik programmeren en alle rapportages bekijken van het moment en met terug werkende kracht.

Het was even wennen in het begin om met de schermen te gaan werken, maar wat ben ik blij dat we hiervoor gekozen hebben. Wij hebben de keukenschermen als volgt verdeeld. De warme kant, koude kant, snacks, to do en dessert scherm. De bediening kan via het uitgifte scherm precies zien welk gerecht voor welke tafel gereed is om uit te serveren. Via de kassa kun je de de volgende gang uitgevragen, zodat kok weet wanneer hij wat mag gaan bereiden. Dit systeem zorgt voor een perfecte communicatie, timing en samenwerking. Er gaat nooit meer een bon verloren. En er is rust in de keuken waardoor onze kwaliteit stijgt. 

Hoe het bij ons in de praktijk werkt zie je hier!

Gepersonaliseerde cadeaukaarten

Voor de cadeaukaarten gebruiken zij de bonVito kaarten die via de Vectron kassa worden op- en afgewaardeerd. Gasten kunnen kunnen zelf bepalen hoeveel geld ze er op willen zetten. En ze zijn niet verplicht om het hele bedrag in één keer te besteden. De bediening scant de barcode op de kaart en geeft vervolgens het gewenste bedrag in. Snel en vooral eenvoudig!

Automatisch wordt alles administratief correct verwerkt, dus geen fouten meer. Ook is het totale verkochte bedrag aan cadeaukaarten inzichtelijk en het nog openstaande saldo aan kaarttegoed. Het levert bovendien nieuwe klanten op, die vaak meer uitgeven dan de waarde van de kaart.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.