Roltex

Bakkerij
Software

Wat moet ik bakken? Dat is de enige vraag die ’s avonds telt voor de bakker. En ’s morgens? Dan wil de winkel slechts één ding weten: zijn alle juiste producten op voorraad, inclusief bestellingen, dagacties, seizoenproducten en feestdagenaanbod? Voor ons is dit gesneden koek.

Efficiënt administreren voor bakkers

Als bakker omvat je dagelijkse routine het verwerken van bestellingen, het maken van baklijsten en het opstellen van facturen. Deze processen zijn vaak tijdrovend en foutgevoelig. Onze oplossing automatiseert deze processen, waarbij prijsafspraken en kortingen automatisch worden toegepast. Zo heb je meer tijd voor je ambacht. En dat is nog maar het begin!

Deze klanten werken al hiermee

Ben jij de volgende?

De voordelen van deze software

Bakkerij

Rene Mingels

Eigenaar - Lekkerbek

“Alles wat ik ervan verwacht, zit erin. Het gebruikersvriendelijk en efficiënt. En het bestellen via de kassa had ik al veel eerder moeten doen.”

Meer informatie over deze oplossing

Variatie

Ons systeem biedt de flexibiliteit om artikelen in verschillende variaties aan te bieden, wat het beheer aanzienlijk vereenvoudigt. Bijvoorbeeld, een wit brood kan verkocht worden als gesneden of ongesneden, of zelfs als een half brood, waarbij de prijs automatisch wordt gehalveerd en een eventuele toeslag op de gehalveerde prijs wordt berekend. Deze handige functionaliteit is bij sommige bakkerijen ook bekend als subcodes.

Neem contact op

Klantenpas

Weg met de stempelkaarten en toch uw klanten belonen? Met deze software en de Vectron kassa is dat mogelijk. Tijdens de verkoop scan je eenvoudigweg de klantenpas en wordt de hele verkoop op de klantenpas overgeboekt, waardoor de klant wordt beloond voor zijn loyaliteit.

Neem contact op

Allergieën

Voor jou als winkelbediende wordt het echt eenvoudig gemaakt. Met de integratie tussen Compad Bakkerij en de Vectron kun je snel en moeiteloos de juiste producten aanbevelen aan klanten met specifieke allergieën. Je hoeft alleen maar aan te geven welke allergieën een klant heeft, en automatisch worden alle producten geblokkeerd die een allergische reactie kunnen veroorzaken bij die specifieke klant.

Neem contact op