Roltex

Personeelsplanner

Vergeet Excel en planning software die niet gebruiksvriendelijk is. Met booq Personeelsplanner maak je in no-time de meest strategische personeelsplanning op basis van o.a. contracturen, beschikbaarheid en omzetprognoses.

Budget-smart plannen!

Met onze personeelsplanner kun je gemakkelijk online je personeelsplanning beheren, afgestemd op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse budgetten. Zo zie je in een oogopslag hoe effectief je planning is. En als er een rustigere periode aankomt? Dan pas je simpelweg je budget aan om je personeelskosten onder controle te houden.

Deze klanten werken al met de planner

Ben jij de volgende?

De voordelen van de planner

Solange Bogman

aan de bock

“De personeelsplanner biedt duidelijk overzicht en met de app centraliseren we alle communicatie, wat zowel voor ons als voor ons personeel ideaal is”

Meer informatie over de personeelsplanner

Communicatie

Met de personeelsplanner app is het een fluitje van een cent voor je team om hun beschikbaarheid en verlofaanvragen door te geven. Ze kunnen ook altijd even snel hun rooster en saldo checken. Verandert er iets? Bam, een melding op hun telefoon. Nog een shift open? Een snelle push en iedereen kan zich aanmelden. Deze kristalheldere communicatie boost de tevredenheid op de werkvloer.

Neem contact op

Gemakkelijk plannen

In de planningssoftware zo uit wie wanneer kan werken, perfect om nieuwkomers naast routiniers te zetten. Spot je dat een van je toppers nog uren over heeft deze maand? Dan schuift ze je natuurlijk bovenaan de lijst!

Neem contact op

Weersverwachtingen

Info over events en het weer? Check, dat zie je altijd in ons personeelsplanningsysteem, dag en nacht. Komt er een zonnige dag aan? Tijd om extra mensen in te plannen! Maar als het weer omslaat, pas je gewoon je planning aan en bespaar je op onnodige kosten.

Neem contact op

Uren registreren

De personeelsplanner is niet alleen een uitblinker in planning, maar revolutioneert ook hoe je de urenregistratie aanpakt! Super simpel en met een directe link naar je salarissoftware, waardoor je veel vlotter kunt uitbetalen.

Neem contact op

Voor één of meerdere locaties

Of je nu de roosters regelt voor één plek of verschillende vestigingen runt, met de booq Personeelsplanner heb je alles onder controle. Zorg voor de perfecte planning en een goede balans tussen kosten en inkomsten, overal. Zet je teamleden flexibel in op verschillende locaties en houd het overzicht met een superhandig dashboard.

Neem contact op

Gekoppeld aan loondadministratie

Met een naadloze integratie met je loonadministratiesysteem, stroomt alle data automatisch waar het moet zijn: foutloos en razendsnel. Zo ben je in no-time klaar om de lonen uit te betalen. En goed nieuws: er zijn verschillende standaardintegraties beschikbaar.

Neem contact op