Roltex

Vrije tijd & cultuur

Een complete beleving

Een dagje of avond uit draait om beleving en plezier. Jouw gasten staan liever niet in de rij, ze willen vermaak! Met onze systemen loopt het lekker door, zeker zo prettig als de voorstelling bijna begint.
Vrije tijd & Cultuur Gaiazoo

Registreer direct op het juiste bedrijf voor een correcte factuur

Een gekoppelde pin zorgt voor snelheid en voorkomt kasverschil

Laat vooraf de drankjes voor de pauze bestellen

Gaiazoo Vrije tijd & Cultuur

Naadloze integratie en efficiënt beheer

Onze kassa’s kunnen gekoppeld worden aan diverse boekingsmodules en
abonnementsystemen. Samen met de dagtickets die je verkoopt, heb je realtime inzage in je bezoekersaantallen. Werk je samen met andere partijen in kortingsacties of arrangementen? De kassa verwerkt het
foutloos in jouw administratie.

 

Met cadeaubonnen, spaarsystemen en een klantenpas zorg je ervoor dat je gasten terugkomen. Een fijne beleving is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Het pauzedrankje kan je vooraf bestellen en betalen, dat scheelt een lange rij in het piekmoment.

Meer controle, rust & overzicht

Met onze schermen inspireer je de bezoeker om nog even te blijven. De communicatie tussen bediening, keuken en bar verloopt lekker en met onze handterminals kost bestellen en afrekenen weinig tijd. Nieuwe dranken, prijzen of arrangementen zet je eenvoudig zelf in het systeem. Onze personeelsplanner neemt je veel gedoe uit handen. Alle medewerkers hebben inzage in hun roosters en kunnen onderling ruilen of elkaar vervangen. Jij bent in control en dat levert overzicht, rust en gezelligheid op. Kun je zelf ook een dagje uit!

BKM Clevers Barscherm

Bedrijven en instellingen waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen