Roltex

Bakkerij

Klaar vóór de zon opkomt

Met veel zorg en aandacht maak jij iedere nacht de heerlijkste broden, broodjes en vlaaien. Hoe weet je de juiste aantallen en hoe zorg je ervoor dat de juiste bestellingen vanuit winkel(s), webshop of telefonisch op het juiste moment in de juiste winkels klaarliggen? En vergeet de grote afnemers als restaurants en supermarkten niet.
Bakkerij

Aanbieding zoals brooddag automatisch in jouw kassa

Gelijktijdig met meerdere op één kassa werken

Gemakkelijk een bestelling invoeren voor een andere dag

Efficiëntie, rust en overzicht

Als je gebruikmaakt van Compad Bakkerij software lopen je bestellingen, baklijsten en facturen gestroomlijnd. Dat scheelt veel administratieve handelingen, tijd en fouten. Compad kan eenvoudig gekoppeld worden met de systemen van Roltex, waardoor de processen ook in de winkel, webshop en in de administratie goed verlopen. Met meerdere verkopers tegelijkertijd de kassa bedienen; heel prettig als de winkel vol staat! Welke broden doen het goed op broodendag? Welke hardlopers moeten we vannacht méér maken? Je ziet het direct in de cijfers.

"Mijn klanten blijven terugkomen"

Met een spaaractie op de bon of een klantenkaart bind je de grootste snoepers aan je zaak. Maar hoe lang moet dit saucijzenbroodje eigenlijk in de oven? En wat zijn de ingrediënten en allergenen? Leuke en noodzakelijke informatie die je mee kunt printen op de bon, zodat het thuis net zo lekker ruikt en smaakt als in jouw ambachtelijke bakkerij.

Bakkerijen waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een systeem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen