Roltex

Snackbar

Dat smaakt naar meer!

Frietjes zijn geliefd bij iedereen, maar niet iedereen heeft zin om ervoor in de rij te staan. Of je klant nu online bestelt via de webshop of Thuisbezorgd, telefonisch, via een bestelzuil of aan de kassa: ons systeem houdt overzicht over de volgorde. Duidelijk en eerlijk. De bon verschijnt automatisch wanneer de bestelling klaargemaakt moet worden.
snackbar systeem

Minder telefoonbelasting door online bestellen

Altijd de juiste bestelling voor de juiste klant

Snelle service tijdens piekmomenten

Succesverhaal Snackbar Restaria Ria

Een systeem dat rust, inzicht en vrijheid oplevert

Jij bent de baas. Dus jij bepaalt het maximum aantal orders dat binnen een bepaalde tijdspanne (bijvoorbeeld per 5 minuten) kan worden ingepland. Prijswijzigingen, acties en combideals pas je op één plek aan. En jij hebt alle data beschikbaar over hardlopers, acties en omzet.

 

De kassa kent alle mogelijke uitzonderingen, zoals met of zonder uitjes, en kan uitgerust worden met een display om de klant te inspireren voor nog meer lekkers.

"Efficiëntie en rust in de snackbar!"

Ook kan er gewerkt worden met volgnummers, zodat je klant zijn bestelling kan volgen en gegarandeerd met de juiste frietjes en snacks naar huis gaat, zonder dat jij deze mondeling moet herhalen bij uitgifte.

En hoe heerlijk is het dat de bestellingen tijdens de spits online doorlopen zonder dat de telefoon gaat? In minder tijd maak je méér bestellingen, minder fouten en meer winst!

Restaria Ria Succesverhaal Foodfotografie

Snackbars waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen