Roltex

Hotel

Vrijheid in gastvrijheid

In een hotel komen verschillende aspecten samen, waardoor het cruciaal is dat alle processen goed worden beheerd en gecoördineerd. Het restaurant, de housekeeping, personeelsplanning, roomservice, administratie en receptiewerk moeten naadloos met elkaar communiceren om efficiënt te functioneren.

Alles direct geregistreerd in jouw PMS

Roomservice eenvoudig bestellen via QR code

Je financiële administratie automatisch op orde

Een systeem dat rust, inzicht en vrijheid oplevert

Onze kassa’s kunnen gekoppeld worden aan diverse hotel reserverings systemen. Deze koppeling geeft je inzicht in de totale omzet, kosten en (personeels)planning. Met deze kennis kun jij je onderneming sturen en creatieve acties, arrangementen en loyalty-programma’s bedenken.

 

Ook kun je dankzij de koppeling arrangementen en prijzen op één centrale plek aanpassen. En komen bijvoorbeeld de drankjes die via de bar of roomservice zijn besteld, ook automatisch op de eindfactuur.

Training voor een gastvrije beleving

Het is belangrijk dat iedere medewerker weet wat van hem of haar verwacht wordt. Dat geeft rust in jouw bedrijfsvoering. Daarom besteedt Roltex ook aandacht aan de implementatie en training. Als jouw gastvrouw, kok en bediening lekker in hun vel zitten, kan de klant optimaal genieten van jouw mooie hotel.

Hotels waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen