Roltex

IJssalon

IJskoud de beste

Wie zin heeft in een ijsje, wil niet lang hoeven wachten. De zon schijnt, dus het kriebelt! Voor jou als ondernemer is het belangrijk dat bestellingen snel en foutloos gemaakt en uitgeleverd kunnen worden. De handijsjes aan de counter, in alle mogelijke smaken en combinaties; en in het zitgedeelte de ijscoupes en warme & koude dranken. Het liefst de complete bestelling in één keer op tafel.
Ijssalon Bar & Keukenschermen Roltex Clevers

Laat klanten gemakkelijk zelf bestellen

Uitzonderingen geen probleem, bestellen maar!

Rust in jouw zaak, zelfs in het piekmoment

Een systeem dat rust, inzicht en vrijheid oplevert

Hoeveel smaken ijs zijn er bij jou te krijgen? Wel of geen slagroom? Nootjes of discodip? Bananasplit zonder banaan… wat een keuzes en uitzonderingen! Onze systemen helpen je het overzicht te houden. De piekbelasting vraagt om een goede personeelsplanning. En de ijstaarten in december kunnen online besteld worden. Wel zo makkelijk. Wil je gebruikmaken van een bestelzuil? Wijkgestuurd werken? Geen geprinte bonnetjes meer? De processen in jouw ijssalon lopen soepel met onze systemen. 

"De klanten zullen voor je smelten!"

Welke coupes vallen deze week in de smaak? Koffie met ijs voor een speciale prijs? Je past acties en combideals eenvoudig aan. Wil je klanten zelf laten bestellen (met een QR-code), cadeaubonnen, spaaracties of muntjes? Met de systemen van Roltex regel je het. De klant zal voor je smelten! Laat klanten gemakkelijk zelf bestellen. Uitzonderingen geen probleem, bestellen maar! Rust in jouw zaak, zelfs in het piekmoment. Benieuwd wat wij voor jouw ijssalon kunnen betekenen?

IJssalons waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen