Roltex

Restaurant & Lunchroom

Zo houden we het gezellig

In de zomer denk je al aan het kerstmenu. En soms wil je een nieuw gerecht nog diezelfde avond op de kaart. Met ons systeem voor restaurant en lunchroom kan het allemaal. Ons systeem past zich aan aan jouw creativiteit en ondernemersgeest.
Restaurant/lunchroom

Verander simpel en eenvoudig jouw menukaart

Verhoog je omzet door upselling

Heldere communicatie tussen keuken en bediening

Een systeem dat rust, inzicht en vrijheid oplevert

In jouw zaak is de klant koning. Daarom moet het proces voor én achter de schermen goed lopen. Van reserveringen tot personeelsplanning en van keukenschermen tot handterminals met pin. Moet de tournedos medium of rare? Welke gerechten vallen onder het driegangenmenu? In één oogopslag een overzicht van alle allergenen. Geen zout op de frietjes. Voorgerecht wordt hoofdgerecht? Onze systemen zijn nog lang niet moe.

Optimaliseer Communicatie en Beheer

Alles draait om duidelijke communicatie tussen bediening, bar en keuken; tussen de warme en de koude kant; en tussen de dagelijkse gang van zaken en je administratie. Een overvol terras, daar word je blij van. Geen stress, zelfs niet als het gaat regenen. Je boekt de tafels eenvoudig om naar binnen. Wil jij jouw gasten zelf laten bestellen en betalen (met een QR-code)? Wil je de omzet verhogen met acties? Geen geprinte bonnetjes meer die zoek raken? Wil je overal waar je bent, inzage in jouw resultaten? Het kan allemaal.

Restaurants waar we processen optimaliseren

Met trots laten we ze graag aan jou zien. Ben jij de volgende?

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een systeem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen