Roltex

Succesverhalen

Samen succesvol

Duik in onze verzameling succesverhalen en zie hoe bedrijven zoals de jouwe met onze systemen alles soepeler laten lopen. Van heerlijke eetplekken en gezellige sportclubs tot belangrijke zorginstanties.

Café & bar

Bekijk onze succesverhalen

Bie de Veldwachter

De systemen moeten ons tempo kunnen bijbenen

Met 18 jaar je eigen zaak openen is een prestatie op zich. Maar veel tijd om daar bij stil te staan gunt Solange Bogman (nu 21) van brasserie Bie de Veldwachter zichzelf niet. Ze heeft 1001 ideeën om haar gasten te verwennen. En de systemen moeten haar tempo bijbenen. Solange: “Dit zorgt voor meer rust en overzicht en betere communicatie op de werkvloer. Bovendien kunnen we nieuwe concepten dankzij deze tools makkelijk en snel invoeren.”

Lees verder
Amstenrade, Nederland

Brasserie Bie de Groeve

Maike zocht een degelijk en stabiel systeem

Brasserie Bie de groeve werd in 2022 uitgeroepen tot het beste campingrestaurant van Nederland*. Wij begrijpen helemaal waarom: de landelijke ligging, de sfeervolle inrichting en de culinaire, lokaal-georiënteerde kaart vormen een gouden combinatie.

(* door de leden van campingspecialist ACSI)

Lees verder
Meerssen, Nederland

Wijnbar Vicini

We zochten een kassasysteem dat net zo flexibel is als onze gasten

Voor een heerlijk glas wijn, lekker bites en gezellige ontmoetingen moet je in Geleen bij Vicini zijn. Deze wijnbar met terras wordt sinds vijf jaar gerund door de bevriende koppels Angelique & Rene en Kevin & Maurice. De sfeer kun je omschrijven als “kroeg meets Ibiza”, oftewel: gezellig en hip.

Lees verder
Geleen, Nederland

Clevers

Quincy wil nooit meer bonnen

Wie Clevers zegt, denkt aan heerlijk vers ijs. Hun ambachtelijke ijscreaties zijn in meer dan 70 soorten te proeven bij één van de negen vestigingen in zuidelijk Nederland. Quincy Kellerhuis is franchisenemer van de vestiging in Einighausen die in juni 2022 open ging.

Lees verder
Einighausen, Kessel, Overloon, Arcen, Grubbenvorst, Plasmolen, Tienray, Roermond en ijsbar

Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg heeft een perfecte koppeling tussen kassa en mews

Parkhotel Valkenburg stapte over naar het nieuwe reserveringssysteem (pms) van MEWS. Dit was de reden om te zoeken naar een kassasysteem dat hier naadloos aan kan koppelen. Na mindere ervaringen met andere systemen werd kritisch gekeken naar de mogelijkheden van booq. Na een tevreden opstart met de kassa werd het systeem verder uitgebreid met beeldschermen voor de keuken en bar, de personeelsplanner en het QR systeem waarmee gasten zelf kunnen bestellen.

Lees verder
Valkenburg, Nederland

Eetcafe Aon ’t Bat

Roy, wil de schermen niet meer missen

Dit bijzondere eetcafe is met name bekend vanwege het overheerlijke driegangenmenu voor een aantrekkelijke prijs. In de zomer staan gasten zelfs in de rij voor een plekje op één van de mooiste terrassen aan de Maas. Dit betekent dat de druk hoog is voor de keuken en bediening. En dat deze dus efficiënt en vloeiend moeten kunnen samenwerken.

Lees verder
Eijsden, Nederland

Puccini

Het was een spannende overstap voor ons

Italiaans Restaurant Puccini is al 25 jaar een begrip in Maasmechelen. Cafer Onem begon er als twintiger in de bediening en nam de zaak in 2012 over. In augustus 2022 verhuisde hij naar een gloednieuw pand aan de overkant van de straat. Een mooi moment om zijn kassasysteem te upgraden.

Lees verder
Maasmechelen, België

Mannekenfrit

Ik kom zelden zo'n deskundig en persoonlijk bedrijf tegen, dat zo snel communiceert.

In dit juweeltje ‘aan het einde van de wereld’ (in België, aan de grens met Nederland én Duitsland), worden gasten verwend met echte Belgische frietjes, smakelijke hamburgers en zelfs ossenhaas en biefstuk. Op een zomerse zondag ontvangt MannekenFrit maar liefst 400 tot 500 klanten. ‘Die aantallen zou ik niet kunnen waarmaken als ik de schermen, handterminals en kassa van Roltex niet had’, vertelt ondernemer Yannic Maraite.

Lees verder
Raeren, België

Van Wijck

Jaap heeft nooit meer een kasverschil

Wie bij Puur van Wijck in het Maastrichtse stadsdeel Wijck zijn genot wil afrekenen kan dit doen per pin of middels een betaalautomaat. Deze automaat, de cashkeeper, geeft net als bij veel parkeergarages contant wisselgeld terug.

Lees verder
Maastricht, Nederland

Levantogroep

De koppeling tussen booq en AFAS werkt uitstekend!

LEVANTOgroep is een zorgorganisatie die mensen helpt om mee te doen in de maatschappij. Deelnemers worden begeleid bij het wonen, werken en leren, zoals in Brasserie Kasteel Wijnandsrade. Hier wordt gewerkt met de kassa’s van Roltex. Koen Brouwers, Applicatiebeheerder AFAS: ‘Er is gekozen voor Roltex omdat Booq gekoppeld kon worden aan AFAS, ons boekhoudpakket. En dat werkt uitstekend!’

Lees verder
Limburg, Nederland

Padel Power Club Limbricht

Efficiëntie en kwaliteit: onze overtuiging

Padel is hot. Sinds de opening van Padel Power Club in Limbricht in september 2022 is het aantal leden explosief gestegen. Met 4 padelbanen, 2 smashcourtbanen en een vernieuwde kantine (wat je beter een grand café kunt noemen) is alles uit de kast getrokken om een levendig sportpark te creëren. “We kiezen in alles voor topkwaliteit. Ook in onze systemen”, vertelt horecamanager Milan Ruber.

Lees verder
Limbricht, Nederland

Patisserie Lemmens

Het is de kunst alle informatie in onze systemen te verwerken.

Patisserie Peter Lemmens is een begrip in Limburg – en ver daarbuiten. De vlaaien, taarten, bonbons en broodjes worden gemaakt met alleen de beste, natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van lokale bodem. Een oranje tompouce kom je hier niet tegen. Wel vers fruit, véél vers fruit, de beste roomboter en verfijnde toppings. Lemmens is een ambachtelijke onderneming met vier vestigingen, waarvan twee met lunchroom, en 70 medewerkers. Ondersteund door de juiste systemen voor kassa, planning en administratie van Roltex.

Lees verder
Gronsveld, Maastricht en Margraten

Coffeelovers

Online Inzicht in Bedrijfsvoering van Alle Vestigingen

Bij Coffeelovers wordt iedere cappuccino met aandacht en liefde vormgegeven door een in huis opgeleide barista. En dat proef je! In het voorjaar van 2023 opent in Heerlen de tiende vestiging van de Limburgse dochteronderneming van koffiebranderij Blanche Dael. Iedere kop koffie is hier maatwerk en daar moeten de systemen op aansluiten.

Lees verder
Maastricht, Roermond, Eindhoven, Nijmegen, Nederland

Talentino

Jos ervaart ons als een uniek recept!

“Talenten” met een psychiatrische of verstandelijke beperking krijgen via zorgbureau Talent de kans om gasten te laten genieten van hun culinaire en gastronomische talenten. Een uniek concept dat groeiende is in de mooie provincie Limburg.

Lees verder
Maastricht en Margraten

Gaiazoo

We hebben nu grip op onze processen

Processen automatiseren is voor GaiaZOO een hele uitdaging. Juist omdat er zoveel verschillende bedrijfsprocessen door elkaar heen lopen. Aan de entree dienen de kortingen makkelijk en snel verwerkt worden, in de horeca daarentegen is het belangrijk dat de caissière zonder na te denken combideals kan aanslaan en dat de juiste prijs berekend wordt aan de klanten.

Lees verder
Kerkrade, Nederland

Snackpoint Knoors

Raymond heeft nu meer rust en overzicht

Omdat je gemakkelijk en snel je bestelling kunt plaatsen op een voor jouw geschikt tijdstip zijn klanten razend enthousiast. Ook ons team is er heel blij mee ze kunnen zich nu volledig focussen op de kwaliteit en de service. De combinatie met de verschillende keukenschermen werkt echt perfect. Als ik geweten had dat het zoveel rust en overzicht zou opleveren van te voren had ik het al veel eerder gedaan.

Lees verder
Berg aan de Maas, Nederland

Restaria Ria

In een oogopslag hebben we alle bonnen in beeld!

Ruim 35 jaar is Restaria Ria een begrip in Susteren. “Sinds 2007 beschikken we over een restaurant gedeelte waar we 75 gasten met passie en beleving bedienen. Samen met Roltex hebben we gekeken hoe we de processen van het restaurant en cafetaria slim kunnen combineren.

Lees verder
Susteren, Nederland