Roltex

Filiaalbedrijven

Regeren is vooruitzien

De onderdelen van filiaalbedrijven en franchiseformules versterken elkaar. Samen vormen ze een sterk merk en een sterke bedrijfsvoering. Maar naast gezamenlijke processen heeft iedere zaak ook een eigen identiteit en werkwijze. Onze flexibele systemen ondersteunen dit met een (online) bestelsysteem, handige software voor de personeelsplanning en financiële koppelingen.

Alles in één, van kassa tot selfservice

Snel te leren voor nieuwe medewerkers

Inzicht in cijfers om direct bij te kunnen sturen

"Efficiënt filiaalbeheer"

Online bestellingen komen op het juiste tijdstip aan bij het filiaal waar ze opgehaald worden. Prijzen kunnen centraal aangepast worden, óók als prijzen per filiaal variëren. Via de centrale nieuwsbrief communiceer je een nieuwe actie in één keer naar alle collega’s. Bij ziekte kan personeel elkaar eenvoudig vervangen, ook van een andere vestiging. Regeren is vooruitzien.

Slimme stuurinformatie: kosten, omzet en creativiteit

Als ondernemer heb je inzicht in de kosten, omzet en winst per filiaal. Met deze informatie kun je inspelen op lokale verschillen. Wil je de binding en beleving versterken met een klantenpas of cadeaubonnen? De systemen geven jou als ondernemer alle vrijheid en creativiteit om te sturen

BKM Clevers Barscherm

Filiaalbedrijven waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen